sunnuntai 14. syyskuuta 2014

COZY SUNDAY OUTFIT


Viikonloppu kiisi taas ohitse yhtä nopeasti kun se alkoikin. Vaikka perjantaina meidän töiden jälkeen supermarkettiin ostoksille ja kympiltä unille -kombo enteilikin vanhan pariskunnan kotiviikonloppua, ehti kuitenkin kaikenlaista tapahtua. Lauantaina kävimme juhlimassa erään pikkuherran 2-vuotissynttäreitä, jonne leivoin maidottoman ja vehnättömän kakun viemisiksi. Kakku oli hyvää, lapsia juoksenteli kaikkialla ja juhlat olivat riemun sekamelskaa. Juuri niin paljon, kuin kaksivuotissynttäreiden voikin kuvitella olevan.  

Illasta suuntasimme pienellä porukalla Lutakkoon katsomaan Evan ja Manun keikkaa. Keikka oli mieletön ja duo pääsi livenä vielä enemmän oikeuksiinsa, kuin levyllä. Upeiden äänten harmoniaa, matalaääninen ranskalaiskomistus, ihana Eva ja täydellistä hemppistelymusiikkia. Tämä on soinut meillä nyt koko päivän repeatilla. Keikan jälkeen suuntasimme pitkästä aikaa baariin juomaan halpaa viiniä. 




Tänään aloitin päiväni Emman penkissä laitattamassa kynteni kuntoon. Samalla tuli vaihdettua viimeisimmät kuulumiset, kun Emma loihti kynsiini kauniit maalaukset. Kynsihuollosta lähdin maha kurnien Nikon kanssa syömään Tsingis Khanin notkuvaan buffetpöytään ja herkuttelemaan merenelävillä. Olin liikkeellä rennosti jättisuuressa neuleessa ja samassa sottunutturassa, jonka taiteilin lauantai-iltana nukkumaan käydessäni. Ei kai se ole niin vakavaa näin sunnuntaina.

Olen ollut koko syksyn aivan hukassa pukeutumisen suhteen. Aamuisin on todella kylmä, kun taas iltapäivällä ne kaikki vaatekerrokset tuntuvat pienoiselta liiottelulta. Nytkin jo pelkästään neule osoittautui aika ylilyönniksi, joten laukkuuni pakkaamani toppatakki ei sitten eksynytkään päälle.  

Illaksi mulla oli kasoittain hommia hoidettavaksi, mutta mulle jäi eiliseltä vähän hemppistelyvaihde päälle. Olen lähinnä uppoutunut fiilistelemään vanhoja kuvia ja muistelemaan viime kesää. Iltaa, kun tanssimme Nikon kanssa Olavi Uusivirran keikalla kuin se päivä olisi ollut viimeinen, lauloimme äänet käheäksi ja pussailimme pimässä bajamajajonossa. Iltaa, kun ajoimme moottoripyörällä autiolle rannalle uimaan jääkylmään veteen auringon laskiessa. Rakkaus on ihanaa.

Rakkaudentäyteistä viikkoa kaikille! 

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

8 kommenttia :

  1. Ihana toi neule ja kaunis sinä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jutta ! Toi on kyllä ollut mun yksi lemppareita viime talvesta lähtien :-)

      Poista
  2. Ihana asu. Tosiaan oikein pukeutuminen on juuri nyt aika mahdotonta. :)
    Kuvasi ovat tosi kauniita ja luontevia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin kyllä on! Parasta on, kun on ollut päivän töissä ilman tietoa ulkomaailmasta ja lähtee sitten shortsikansan sekaan toppatakissa!

      Ja kiitos paljon! :-)

      Poista
  3. Kaunis <3 Ja ihana toi neule, näyttää niin kivan pehmeältä!

    VastaaPoista
  4. Moi! Missä baarissa saa halpaa viiniä? :D Hinnat kallistunu kaikkialla ihan sikana ni ihan uteliaisuudesta kysyn. Itse aina juon baarissa kaljaa, koska se on yleensä halvinta. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha moi! Katseen street barissa oltiin. Ja en keksinyt miten olisin ton muuten ilmaissut, koska eihän nyt Suomessa ole missään halpaa viiniä. Mutta siis kaatoivat sellaista kitkerää viiniä lasin aivan ääriään myöten täyteen ilman mitään kysymyksiä, niin tuli kyllä sellanen "halpaa viiniä" -olo :-DD Ja niinhän se oli, mutta mä en oikein osaa juoda olutta!

      Poista