tiistai 26. elokuuta 2014

KYNNET KUOSIIN


Nyt kun kesä on jo ohi, päätin luopua ripsenpidennyksistä. Emman penkissä käyn silti istumassa säännöllisesti, nimittäin laitattamassa kynnet kuosiin. Halusin viattomasti vain kokeilla ja yhtäkkiä huomasin olevani näihin kynsiin jo aivan koukussa. Koska en osaa olla ilman kynsilakkaa, nämä geelikynnet ovat olleet minulle melkoista ajansäästöä (ja varmaan melkein rahankin, nyt kun ei tule osteltua niitä kivoja kynsilakkoja jatkuvasti). Lisäksi kynnet ovat jatkuvasti edustavat.

Emma tekee siis geelikynsiä ja ripsiä Jyväskylän keskustassa, aivan asema-aukion tuntumassa. Viimeksi käydessäni huollatuttamassa kynteni nappailin myös muutamat kuvat hänen kauniista työtilastaan. Kun on tuollaisesta pienestä luksuksesta ja itsensä hemmottelusta kysymys, mielestäni on myös tärkeää, että tilat ovat viihtyisät. Ja ovathan nuo!




Halusin kirjoittaa Salon Emma's :ista postauksen blogiini, sillä mielestäni on erittäin ihailtavaa lähteä yrittäjäksi nuorena ja vielä menestyäkin! Koko hommaan Emma on lähtenyt harrastuspohjalta ja kehittyessään käynyt hakemassa lisää tietotaitoa tekemiseen koulutuksissa.  Itse ihastelen myös tuollaista näppäryyttä ja tarkkuutta. Kysyessäni Emmalta miten tullaan hyväksi kynsien tekijäksi hän sanoi, että täytyy harjoitella, harjoitella ja harjoitella! Hän siis pyörittää kynsibisnestään yliopisto-opintojensa ohella.



 Oli ihan pakko napata myös kuva Emman omista kynsistä (jotka hän on siis itselleen tehnyt). Tuon liukuvärin värimaailma on mielestäni todella kaunis. Vaikka en osaisi kuvitellakaan pystyväni elämään noin pitkien kynsien kanssa, eihän noita voi kuin ihailla.




Niin ja niihin kynsiin! Tällaiset kynnet Emma taikoi mulle tällä kertaa. En ehkä ole ollut niiden kaikkein tyttömäisimpien kynsijuttujen perään, joten olen suosinut graafisia kuvioita ja yksinkertaisuutta. Emman töiden ihailu on saanut minut pikkuhiljaa tosin lämpenemään vähän tyttömäisemmillekin kynsikokeiluille, joten ehkä ensi kerralla uskaltaudun toivomaan jotain vähän hempeämpää. Nämä räväkät kynnet (väri on luonnossa lähempänä neonoranssia) tosin toimivet erittäin hyvin niin loppukesän kesäkynsinä, kuin kasarikynsinä musavideolla, jossa olin aerobickailemassa kirkkaassa jumppapuvussa. Olen ollut erittäin tyytyväinen, sekä kynsien ulkonäköön, että kestävyyteen. Emma tekee kyllä laadukasta jälkeä!

Salon Emma´s Facebook -sivuille pääset tästä! Aikoja kannattaa varailla hyvissä ajoin, sillä Emmalla tosiaan riittää asiakkaita.

8 kommenttia :

  1. Tosi ihanat! <3 Kivalta näyttää myös noi Emman omat kynnet <3 :)

    VastaaPoista
  2. Itse en enään geelikynsistä välitä mutta waude silti! Sulle tuli upeat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään! Ja mä ajattelin samalla tavalla, etenkin kun ne kalliilla liikkeissäkin laitetut kynnet ovat aiemmin olleet vähän mitä sattuu ja aiemmat tekijät eivät mitenkään hirveän intohimoisesti ole lähteneet tavoittelemaan sellaista lopputulosta, joka oikeasti ilahduttaisi.

      Jotenkin tässä nyt pääsi käymään näin, että olen ihan innolla suunnittelemassa mitä kaikkea haluaisin kynsiini seuraavaksi. Olen jotenkin innostunut vielä lisää tajutessani, että se lopputulos voi olla kaikkea oman kynnen geelauksen ja megapitkien tilpehöörikynsien (näille on varmaan myös joku termi :-D) väliltä.

      Poista
    2. Onneksi mä sain aina hyvän lopputuloksen, mut se pitää aina mennä niitä uusiin, alko tympiin. Olen niin laiska et käyn vaan kerran vuodessa kampaajallakin :-D

      Poista
  3. Wow! Aivan mielettömän hienot! Upea värimaailma, aivan täydelliset syksykynnet! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on! Mulle tulee myös vähän mieleen jotkut supersankarimeiningit näistä :-D

      Poista
  4. Upeet kynnet !! :) Muutenkin kiinnosta ja inspiroiva blogi jäin seurailemaan :)

    http://www.lily.fi/blogit/nani-be-yourself

    VastaaPoista