perjantai 11. heinäkuuta 2014

BIKER GIRL



biker jacket - H&M
rippes jeans - ZARA
top - BIK BOK
boots - DINSKO

Viikot tuntuvat menevän ihan älytöntä vauhtia. Vastahan mulla alkoi työt huhtikuun lopulla ja nyt mennään jo pitkällä heinäkuussa. Palaaminen koulun penkille lähestyy päivä päivältä ja koko ajatus tuntuu aika absurdilta. Vaikka aika juokseekin silmissä, kesä on ollut tähän asti ihana.

Yksi ilta tehtiin kesäretki kauniiseen Korpilahden satamaan. Koska oltiin liikkeellä moottoripyörällä, ei tuo asu ehkä huuda sitä kuuman kesäpäivän fiilistä. Päällä olisi lämpötilan puolesta voinut yhtälailla olla kesämekko. Tai bikinit. Nuo revityt boyfriend farkut ovat tosin onneksi myös ihanan ilmavat ja ehdottomasti mun uudet kesäfarkkulempparit. Ihan mukava saada vähän vaihtelua niihin ainaisiin mustiin farkkuihin.

Vaikka voinkin etenkin tällä viikolla sanoa olevani maailman kateellisin kaikille kesälomaa viettäville, on ollut ihana kun itsekin on päässyt iltaisin nauttimaan kesästä ja auringosta. Olemme tehneet kaikkia ihania ruokia ja olen nauttinut tuoreista marjoista kun ne ovat nyt parhaimmillaan. Viikonloppua lähdemme viettämään saareen ja suunnitelmissani on linnoittautua laiturille makuuasentoon keräämään mahdollisimman paljon aurinkoa iholleni ja heittää talviturkki.

6 kommenttia :

  1. Helleasu tai ei niin tyylikäs sun asu taas on! Kesällä on kuitenkin kivaa että töiden jälkeen jaksaa ja viitsii tehdä vielä kaikkea kun on valoisaa ja kiva ilma. Mulla oli kesäloma, mutta sen aikaa lämpötilat oli aikalailla alle 20 astetta.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Sulle kyllä sattui kehnot säät, mutta onneksi nyt riittää lämmintä! Ja mullakin kuitenkin on illat ja viikonloput vapaana niin ehtii tehdä kesäjuttuja vaikkei lomaa olekaan pystynyt pitämään (:

      Poista
  2. Ihana asu, vau!

    ♥~ www.whenyourheartbeats.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Mulla on ikävä <3

    Terkuin Mimsu

    VastaaPoista