keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

ALL BLACK OUTFIT


Juhlittiin eilen Nikon kanssa yhdessä vietettyä aikaamme. Kun pääsin töistä kotiin, mua oli odotamassa herkullinen pihviateria ja neliskulmainen lahjapaketti. Tai ihan rehellisyyden nimissä ensimmäinen kohtaamani näky oli tuo mieheni imuroimassa ilmasta (?!) valurautapannun ja vähän turhan kuuman paistolämpötilan yhtälönä muodostunutta vankkaa käryä. Vain mies voi keksiä jotain tuollaista.

 Ruoka oli kuitenkin ihan loistavaa ja paketista paljastui mun kaipailemani silkkiaamutakki. Sen metsästys oli kuulemma pakottanut koluamaan kaikki mahdolliset naisten vaatteita myyvät kaupat täällä Jyväskylässä. Nyt ei mitä ilmeisimmin ole noiden aamutakkien kuumin sesonki. Monet myyjät olivat vielä varmistelleet, että tuota vaaleanpunaista silkkiunelmaa ollaan todella etsimässä naiselle. Haha. Sainpa kerrankin myös miehisen mielipiteen siitä, mihin kannattaa suunnata seuraavaksi liiviostoksille.




top - GINA TRICOT
leather skirt - VERO MODA
heels - ZARA
rings - GLITTER

Koska prinsessa-aamutakki jäi nyt kuvaamatta, asukuvissa muita lempparijuttujani. Vaaleavillitykseni lomassa kokomusta iskee aina. Etenkin näiden vaaleiden kutrien kanssa se tuo mielestäni kivasti kontrastia. Vaikka värimaailma nyt olikin melko pelkistetty, asussani leikittelin eri materiaaleilla. Nuo maailman kauneimmat korkokengät vaihtuivat melko pian balleriinoihin, sillä tämä polveni ei ole vielä ihan entisellään. Yllätyin kuitenkin positiivisesti siitä, kuinka iisit nuo korot olivat jalassa. En malta odottaa, että pääsen ottamaan ne kunnolla käyttöön.


4 kommenttia :

  1. Vähän vähemmällä poskipunalla näyttäisit paremmalta. Anteeksi tästä, mutta on jo pitkään pistäny ikävästi silmään ja en enää pystynyt nielemään tätä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen kai niin tottunut naamaani tällaisella meikillä, että omaan silmään ei näytä överiltä. Tiedä sitten. Pyrin toki jatkuvasti meikkihommissa kehittymään, että täytyypä kokeilla taas erilaisia variaatioita!

      Ja haha toivottavasti ei oo oikeesti sulle noin rankka paikka! :-D

      Poista
  2. Joo no, ei ole :D Ei vaan oo tapana kommentoida toisten ulkonäköä, niin yritin kuulostaa vähän vähemmän törkeältä. Tosi kaunishan sä oot myös noin, mutta iso määrä poskipunaa tekee ihmisestä vähän suttusen näkösen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Naureskelin täällä vaan tolle ilmaisulle :-D mut joo täytyy kyllä treenailla noita varjostus+punahommia. Ja siis palaute on aina tervetullutta (:

      Poista