maanantai 30. kesäkuuta 2014

MESSY HAIR DON'T CARE


Olen rakastunut kesän hiusmuotiin. Kaikki ihanan huolittelemattomat lettikampaukset sopivat täydellisesti rennon hulmuavaan ruuhkatukkaani, jonka laittamisesta en aina jaksa ottaa turhaa stressiä. Ne sopivat myös täydellisesti yhteen meidän nykyisen kulkuneuvomme kanssa. Moottoripyöräkypärä kun ei ehkä sovi parhaiten yhteen niiden kaikkein siloitelluimpien kampausten kanssa. 

Suolasuihke onkin tullut kosmetiikkaakaappiini niiden kaikkien siloittavien ihmetuotteiden rinnalle (joista muuten voisin jossain vaiheessa vinkkailla tännekin!). Kun sain päähäni idean suolasuihkeen tarpeellisuudesta, tein pientä pohjatyötä ja marssin ostamaan monta arvostelua voittaneen Herbinan Volume Rakenne- ja Letityssuihkeen. Vaikkei minulla ole niin hirveästi kokemusta suolasuihkeista, uskallan sanoa pitäväni tästä. Sen avulla saa hiuksiin mukavasti rakennetta ja letitkin pysymään ilman ponnareita pienellä tupeerauksella. Tästä voi tosin osittain kiittää jämäkkää ja karheaa hiuslaatuani. 


Tällaiset lettikampaukset tulevat olemaan pelastukseni kseän riennoissa (niissä kaikissa, joissa ei tarvitse vuorautua toppatakin hupun suojiin). Kun kassin pohjalla on suolasuihke ja kuivashampoo, voi niistä pari päivää reissussa rähjäytyneistä hiuksista tehdä sen jutun. Vain mielikuvitus on rajana. Oikeastaan juurikasvukin sopii tähän rentoon lookkiin.

2 kommenttia :

  1. Sun hiukset on kyllä ihan täydelliset <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 haaveilen päivittäin lyhyistä mutta tiedän että nää pitkät on vaan mun juttu!

      Poista