maanantai 19. toukokuuta 2014

TYTTÖVIIKONLOPPU HELSINGISSÄ


Viikonloppu oli ihana. Lähdimme perjantaina tyttöjen kanssa ajelemaan suoraan töistä kohti Helsinkiä moikkaamaan Christinaa. Pakkasimme auton täyteen tavaraa ja sullouduimme itsekin jotenkin sekaan.

Matkalla pohdimme hakevamme Alkosta kaikki teinivuosien suosikit Mandariini vodkasta Red Catiin, mutta päädyimme kuitenkin mansikoihin ja skumppaan. Ehkä se tosisasia, että vietimme piknikkimme Chn lattialla, tasapainottaa vähän tuota turhan hienostunutta vaikutelmaa. Ja oli meillä myös piknikillämme tietenkin kaikki maailman herkut. Sen lisäksi, että puhuimme sivistyneesti politiikasta ja maailman vääryyksistä, suuntasimme myös Helsingin yöhön. Vaikka Helsinki onkin ihana, en ole löytänyt yhtään sellaista baaria, joka olisi ihan ylitse muiden. Sellaista, joka tuntuisi omalta. Vaikka olihan meillä hauskaa. Illan lemppareimmat iskurepliikit olivat lihasten pullistelu viimeisenä oljenkortena, pyyntö möyhentää hiuksia ja nuuskan heittäminen ystäväni olkapäälle. Kerrassaan upeita herrasmiehiä oli jälleen liikenteessä.

jacket H&M
shirt MY BF'S
pants DR DENIM



Silti ehkä parasta on herätä porukalla iloisen kommuunimeiningin valloittaneesta asunnosta, miljoonan vuoden univelassa ja nauraa vatsalihakset kipeiksi maailman levottomimmille jutuille. Vaikka tarkoituksenamme oli shoppailla koko päivä ja kierrellä ravintolapäivässä, päädyimme istumaan sushibuffetissa tunti kaupalla häiritsemällä kaikkia muita asiakkaita loppumattomalla huutonaurulla ja kälätyksellä. Ja olihan sitä taas lauantaina lähdettävä ulkoilemaan. Laittauduttiin nätiksi, Sanni laittoi taas kaikkien hiukset hienoille kampauksille, juotiin viiniä ja naurettiin vähän lisää. Sunnuntaiaamuna kovasti mietittiin, että koittaako joskus sellainen aikuisuus, että tyttöjenviikonloppuun kuuluisi kaiken muun lisäksi tarvittava määrä unta. Tosi vaikea kuvitella, nyt on juuri hyvä näin. Ja jo kova ikävä! Ootte tytöt rakkaus.

Nyt tän kaiken arkeen palaamisen keskellä tarvitsisin jonkun, joka potkisi mut salille ja sanoisi, että sitä voi syödä muutakin kuin sipsejä. Edes joka toinen päivä.




5 kommenttia :

  1. Voi rakas, ihana teksti ja upea sinä <3 Oli ihan paras viikonloppu! T. rinsessa ruusunen ja päättymättömät darraunet

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha paras darrarinsessa <3 näitä paljon lisää pian pian pian!!

      Poista
  2. Oii miten ihana postaus! :) hyvä fiilis välittyi tänne asti ja nyt odotan entistä enemmän tulevan lauantain tyttöjen iltaa :) Ps. Näytät super kauniilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että välittyi! Oikein ihanaa tyttöjeniltaa teille sinne! Ystävät ovat vain niin tärkeitä!

      Ja kiitos! <3

      Poista
  3. Voi miten sää vaan oot niin upea!!<3 Ihan malli ja nuo hiukset.. En kestä..

    VastaaPoista