maanantai 12. elokuuta 2013

WHERE SOUL MEETS BODY


Viikonlopun piti olla rauhallinen. Ainakin osittain. Kuitenkin houkuttelevat kutsut ja minä olemme erittäin huono parivaljakko. Sitä helposti huomaa löytävänsä itsensä Foodin terassilta edessään sangriakannu ja herkullista ruokaa tai ihanien tyttöjen ympäröimänä vodkabileistä. Sunnuntai olikin hyvää aikaa nauttia leffamaratonista, rakastua Cloud Atlas -elokuvaan ja koukuttua kerrankin suomalaiseen tv-sarjaan. Katsoimme Kimmoa jakso toisensa perään ja voi olla vaikea pitäytyä sopimuksessa jatkaa sarjan katsomista vasta yhdessä Nikon kanssa. Viikonlopun vastapainoksi arkea, maitorahkaa ja velvollisuuksia ehtiikin nyt elää taas loputtomiin. 

Tästä maanantaistakin tuli pikkaisen keskimääräistä maanantaita kivempi. Aamulla sain torkutella rauhassa litistettynä Nikon ja seinän väliin, sekä nauttia yhdessä rennosta aamusta. Sen lisäksi sain käsiini kuvamateriaalia siitä, kun liukastelin Eevan mallina märillä kivillä lumoavan kosken pauhatessa allamme. 


Photos: Eeva Murtolahti

Yhteistyömme tulokset senkun paranevat joka kerta ja en voi jälleen kuin ihailla Eevan lahjakkuutta. Kuvien ja tuon valtavan kauniin paikan lisäksi rakastan syvästi noita äitini vanhoja nahkasaappaita. Ei yhdestäkään kaupasta voi löytää ikinä mitään niin kaunista. Näillä vuosikymmeniä vanhoilla saappailla on tarina kerrottavanaan. 

17 kommenttia :

  1. Sä oot kyllä upea nainen! Ihan tajuttoman ihania kuvia! (Ja vielä muutama huutomerkki lisää ! ! ! !)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kun olet ihana! Mä ihan lumouduin näistä valoista ja tunnelmasta, joka kuviin on vangittuna. Kaikki kiitos kyllä kuuvuu kuvaajalle(---:

      Poista
  2. UPEUS!

    http://crushonfash-style.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Vooi muru ihania kuvia jälleen kerran :))<3 hyvin erilaisia ilmeitä sulla kuin tavallisesti, tosi upeita kyllä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo kiitos rakas ! <3 Haha, koitin tuoda vähän vaihtelevuutta niihinkin kun oli tuohon aikaan tullut melkoisen paljon kommentointia mun samanlaisista ilmeistä :-DD

      Poista
  4. Mitä kuvia! VAU! Ja toi neule on superkiva :)

    -Heli

    http://withasilverlining.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin ihailin vaan suu auki kun sain nämä kuvat! Ja tuo on ollut kesälläkin käytössä ja ihan täydellinen niin viileneviin festari-iltoihin kuin rennompiin illanviettoihin (--:

      Poista
  5. Mahtavia kuvia! :) Haha, voin niin samaistua suhun - Foodin sangriakannut on pettävän herkullisia ja Kimmo on yks maailman koukuttavimmista sarjoista... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset! Haha, sieltä löytyy siis sielunsisko!

      Poista
  6. Pakko kysyy et missä nää kuvat on otettu?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis ihan täällä Jyväskylässä (-: Jos tunnet yhtään mestoja täällä, niin tosta seminaarinmäeltä kun lähdetään kulkemaan Keljoon päin niin siinä ehkä kilsan jälkeen tulee tuo upea koski vastaan (--:

      Poista
  7. mistä on tuo ihana neule? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on Gina Tricotista, mutta ostettu jo joulun tienoilla alennuksista! Jospa syksyn mallistoissa olisi vastaavia hapsu-unelmia (--:

      Poista